Hastane Oda Süslemeleri

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.

Hiç kısa mesaj gönderilmemiş.
Bebek Oda Süslemeleri

Doğum Odası SüslemelerisKız ve Erkek için Hastane Bebek Odası Süsleme ); Anne ve babaların zevklerini bir araya getirip düzenleyeceğimiz bir bebek odası insanlar için en sıkıcı yer olan hastanenin bir anda bambaşka bir hale gelmesiyle kendinize ait harika bir ortamda hissettirecek. İstanbul Bebek Odası Süslemesi için sizde hizmet almak istiyorsanız (* Süsleme *) konusunda profesyonel çalışanlarımızla hizmet vermeye hazırız… ( Bebek Odası Süslemeleri )… Hastanede Bebek Odası Süsleme Sürprizi: Eşiniz size özel en güzel, en değerli ve en mucizevî hediyeyi verirken siz de onu küçük sürprizlerle mutlu etmek istemez misiniz?...Bebek doğum odasında konuklara ikram için süslü bebek şekerliklerinde Bebek çikolataları, Bebek kurabiyeleri, bebek bezi pasta, ( Bebek); şekerleri gibi bir çok hizmeti ve ürünleri Bebek Doğum Odası Süslemelerinden temin edebilirsiniz. ( *  Bebek Odası Süsleme *  hizmetimizi İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası olmak üzere bütün semtlere vermekteyiz…* ) Yeni Doğan Hastane Süsleme HizmetleriBebek Odası Süsleme servisimizde çok özel renkli – Süsleme - ürünleri hazırladık sizde en güzel Hastane Bebek Odasının sizin olmasını istiyorsanız bizi aramadan karar vermeyin.

-  Cinsiyete göre ya da renk tercihlerine göre yatak, kapı ve tüm odanın tül süslemesi, -( Strafor yazı süsler( hoş geldin bebeğim, ıt’s a boy, ıt’s a girl)  )

-          Anı defteri ve kalemi - Altın ve hediye sandıkları ( mavi ve pembe renklerde)

-          Hediyelik bez pastalar,(  hediye paketleme) ( bebe çoraplarını ve tulumlarını kutu içerisinde cupcake şeklinde dekore ederek sunma)

-          Bebek şekeri sepetleri  - …Fotoğrafçı ve Video Kamera…  - Kutuları, mini şekerlik biberonlar)

-          ( Altın ve hediye sandıkları ( mavi ve pembe renklerdYeni Doğun Bebek Odası Süslemee)

-          (- Konuklara dağıtılacak bebek şekerleri -  Strafor nazar boncukları

-          (- Uçan balon demeti ( it’s a boy,it’s a girl, pembe ve mavi balonlar)

-          Konuklarınıza dağıtacağınız küçük  anı objeleri ( bebekli mandallar, mini bebek arabası, mini şeker…

-          (- Kapıya odanın bebeğinize ve size ait olduğunu belirten bebek süslü isimlikler

-          (- Balonlardan bebek figürleri ile süsleme ( emzik balonlar, biberon balonlar)

-          Kostümlü lohusa şerbeti dağıtımı (konuklara pirinç güğümde dağıtılır)

-          NOHastane Doğum Odası SüslemeT: Anı defteri,  kürsüsü ve lohusa şerbeti hizmetlerimiz mevcuttur.

Türkiye genelinde bir çok anne ve baba artık hastane de yada evinde Bebek Odası Süsleme & Baby Shower gibi hizmetler talep ediyor. Hizmet için Süsleme ve Organizasyon Firmaları destek vermektedir. Yeni Doğan Bebekler için anneler hep hayel eder hastane odasının çok güzel şekilde süslenmesini. Birçok baba adayı da eşlerine sürpriz amaçlı hizmet alırlar. Sizde anne için hoş bir anı olarak kalmasını istiyorsanız doğumunun hastane ve ev için süsleme hizmeti alabilirsiniz. Örnek olarak sizlere daha önce yapmış olduğu süsleme ile sizleri fikir sahibi yapabilirler. Ayrıca saat kaç olursa olsun bir doğum odası süsleme firması hizmet vermektedir. Sadece süsleme ile sınırlamamak gerekir hayırlı olsun demeye gelen konukların ağızların tatlandırmak içinde çikolata, şeker, lohusa şerbeti ve ikram hizmeti de sunmaktadır. Sizin için bizde çalışıyoruz renkli bebek odası süsleme ve ikramlıklar hazırlıyoruz bizi ararsanız tüm örnek çalışmalarımızı görebilirsiniz.  İstanbul genelinde eğer bir Süsleme Firması ile anlaşmadıysanız bizden de fiyat almanızı öneriyoruz.